“M*sturbohu, duket që ke nevojë”/ Plas keq mes dy aktorëve, Juli-Eglës: Gare! Ti i ke degjeneruar të gjithë. Konkurrentja: As s’më han…_664384acccd71.jpeg

“M*sturbohu, duket që ke nevojë”/ Plas keq mes dy aktorëve, Juli-Eglës: Gare! Ti i ke degjeneruar të gjithë. Konkurrentja: As s’më han…

Mëngjesi i sotëm ka nisur me debat mes dy aktorëve, Julian Deda dhe Egla Ceno.
Kjo e fundit i tha konkurrentit se ai e ka ofenduar duke i thënë që të masturbohet.
Juli u shpreh se edhe Egla e ka ofenduar atë duke e quajtur “këllëf”, megjithse sipas aktores fjala nuk ishte me kuptim të keq por nënkuptonte këllëfin e jastikut.
“Jo moj vajzë. Për çfarë e përdorim këllëfin a e din ti?”, e pyeti Jul ii acaruar, ndërsa shtoi: “Masturbohu në tru”.
“Unë të them masturbohu se duket që ke nevojë”- i tha Egla.
“Kokë ci gare moj gare. Ik moj kokë ci gare. Hajde ta bëjmë lojën kështu”– u shpreh Juli, i cili tha se Egla i ka degjeneruar të gjithë banorët në “BBV” me situatat e stisura nga aktorja dhe pastaj sipas tij, ajo ka bërë si e lënduara.
“As s’më han…”– i tha aktorja, duke vazhduar debatin.
Pjesë nga debati:
Egla: Ke dridhur zinxhirin për 3 muaj. Ti je ai sa të ikën të tjerët më ke thënë shurrufull, masturbohu, jazëk të qoftë, më the s’do bësh hajër
Juli: Po ti mua çfarë më ke thënë?
Egla: Çfarë të kam thënë, ma thuaj
Juli: Të gjitha të zezat. Këllëf
Egla: Po ta kam thënë se çfarë është këllëfi, është situatë
Juli: Jo moj vajzë, për çfarë e përdorim këllëfin a e din ti?
Egla: Unë mbaj përgjegjësi për atë që them
Juli: Aaaa! Ok edhe un të them masturbohu në tru
Egla: Unë të them masturbohu se duket që ke nevojë
Juli: Kokë ci gare moj gare. Ik moj kokë ci gare. Hajde ta bëjmë lojën kështu
Egla: Mbaj përgjegjësi për çfarë them dhe jo për çfarë mendon ti
Juli: Nuk mund të bësh këtu sikur ti je njeriu që i kanë rënë në qafë. Ti i ke degjeneruar me rradhë more njeri
Egla: Unë mbaj përgjegjësi për çfarë them
Juli: Ti i ke denigruar, i ke sharë më rradhë, t ii ke denigruar me rradhë, i ke përçmuar njerëzit
Egla: Ti Juli nuk ke gojë të flasësh se je qesharak. Pasi më cenove në moral doje të më cenoje si grua e pisët.
Juli: Ti s’do të bësh muhabet se unë e kam gjetur të vërtetën, ti rri gjithë ditën duke u viktimizuar dhe u thua njerëzve “unë skam bërë asgjë, kam reaguar se më kanë bërë mua
Egla: As s’më han… As s’më han veshi.
Juli: Ti i ke stisur situatat
Egla: Ti je mashtrues

Burimi