Në këtë mënyrë, frutat dhe perimet tuaja nuk do të kalben në frigorifer

Një nga problemet e zakonshme kur i lëmë frutat dhe perimet në frigorifer për disa ditë është se ato kalben. Megjithatë, ekziston një mënyrë që ju mund t’i mbani të freskëta perimet dhe disa fruta edhe për një javë dhe të mbeten po aq të mira sa kur i keni blerë. Ju duhet vetëm në një material.

Letër kuzhine! Fillimisht duhet t’i lani perimet shumë mirë dhe t’i thani pak me pak letër kuzhine që të mos pikojnë. Më pas vendosni pak letër kuzhine në fund të frigoriferit. Më pas vendosni sipër perimet dhe mbulojeni sërish me letër kuzhine. Mbylleni normalisht dhe vendoseni në frigorifer. /abcnews.al

Lexo me shume