Në televotim 4 banore, del nga gara Roza Lati. Hap biletën e fatit

Në nje televotim bashkë me vajzat e tjera Heidin, Françeskën, Erjolën, më pak e votuara për të qëndruar në shtëpi ishte Roza.
Roza ka qenë pjesë e shtëpisë që nga dita e parë, dhe ka dhënë shumë nga vetja gjatë tërë qëndrimit të saj.
Moderatoja ishte një karakter mjaft interesant dhe energjik, por rrugëtimi i saj drejt çmimit të madh, mbaroi pak ditë para finales së madhe.
Kujtomë që finalja e madhe do të mbahet më 25 maj.

Burimi