Neda Balluku tregon sekretin e dashurisë, që lindi në Big Brother

Neda Balluku, aktiviste dhe mbles i “Për’puthen” ishte e ftuara e radhës në Goca dhe Gra.

Ajo komentoi martesën e saj me Ogrenin dhe sekretin e jetëgjatësisë së lidhjes së tyre, e cila lindi në Big Brother.
Neda u shpreh se është  mbajtja gjallë e një martese është punë e përditshme për të dy partnerët.

“Ka qenë 2010-2011, ne të dy fakti që u njohëm aty ishte rastësi se ne u dashuruam vërtet dhe hapat e flirtimit ne i morëm si në jetë reale, unë mendoj që sekreti është fati dhe vullneti që kemi për të punuar se të gjithë e dinë shumë mirë se martesa dhe lidhjet janë punë e përditshme që duhet ta mbash në këmbë si dhe një dozë e madhe fati”, tha Neda.

Top ChannelLexo me shume