Nënshkroi marrëveshjen me Berishën, Meta reagon sërish: Në themel qëndrojnë referendumi dhe primaret. Fitore e padiskutueshme!

Pas nënshkrimit të marrëveshjes me Partinë Demokratike, kreu i PL-së Ilir Meta ka reaguar në Facebook. Ai rithekson se sot u nëshnkruar një marrëveshje historike, në themel të së cilës qëndrojnë referendum dhe primaret.

“Një marrëveshje historike, në themel të së cilës qëndrojnë referendumi dhe primaret dhe që udhëhiqet nga parimet e demokracisë, transparencës dhe gjithëpërfshirjes, për të rikthyer llogaridhënien dhe dhënien e fuqisë së munguar të zërit qytetar. Fitore e padiskutueshme!”, shkruan Meta.

311829073 669423331219572 5540525849133218568 N

 

Lexo me shume