Nga premtimi i Romeos, tek porosia e Julit, banorët flasin për letrat_6643cb043fa58.webp

Nga premtimi i Romeos, tek porosia e Julit, banorët flasin për letrat

Mbrëmja e sotme nisi me emocione në ‘Big Brother VIP Albania’, e kjo për shkak të letrave që banorët kishin shkruar për veten. Heidi, Romeo, Juli, Meritoni e banorët e tjerë floën për emocionet që përjetuan teksa lexuan fjalët që kishin shkruar.
Romeo: Premtimin do e them kur të dal, do ua them të gjithëve.
Egla: Është shumë e vërtetë, faleminderit për këtë eksperiencë. Do i ribëja të gjitha siç i kam bërë, nga 13 janari, deri më sot.
Meritoni: Natyrisht e dua vendin në finale. Vetesa ja dua më të mirën, por ja uroj dhe Julit. Kjo eksperiencë më ka dhënë shumë dhe jam falenderues, emocione të bukura dhe të forta.
Juli: E kam pasur bindje që çdo gjë fillon, zhvillohet dhe mbaron këtu. Jam i bindur që me të gjithë ata që janë këtu dhe që kanë qenë, do kem kontakte. Ajo ‘qëndro si burrat’, nuk është porosia e imja nga vetja, por e babait tim dhe ja thashë vetes.

Burimi