Nga premtimi i Romeos, tek vendimi i Eglës! Banorët në Big Brother flasin për letrat që i shkruan vetes_66454135774ca.jpeg

Nga premtimi i Romeos, tek vendimi i Eglës! Banorët në Big Brother flasin për letrat që i shkruan vetes

Ky Prime në ”Big Brother Albania Vip 3”, nisi me letrat që 7 banorët i kanë shkruar vetes në këtë moment që është loja.
Romeo: Premtimin do e them kur të dal, do ua them të gjithëve.
Egla: Është shumë e vërtetë, faleminderit për këtë eksperiencë. Do i ribëja të gjitha siç i kam bërë, nga 13 janari, deri më sot.
Meritoni: Natyrisht e dua vendin në finale. Vetesa ja dua më të mirën, por ja uroj dhe Julit. Kjo eksperiencë më ka dhënë shumë dhe jam falenderues, emocione të bukura dhe të forta.
Juli: E kam pasur bindje që çdo gjë fillon, zhvillohet dhe mbaron këtu. Jam i bindur që me të gjithë ata që janë këtu dhe që kanë qenë, do kem kontakte. Ajo qëndro si burrat, nuk është porosia e imja nga vetja, por e babait tim dhe ja thashë vetes.

Burimi