Një enigmë interesante “çmendi” internetin: A e gjeni dot numrin poshtë makinës?

Zgjidhja e enigmave është provuar të jetë një mënyrë e mirë për të trajnuar trurin tuaj. Në këtë imazh, duhet të gjeni numrin nën makinën e parkuar. 16, 6, 68, 88 është një sekuencë numrash, e ndjekur nga një makinë dhe pas saj është numri 98. Duket se zgjidhja është e vështirë.

Megjithatë nuk bëhet fjalë për ndonjë kalkulim matematikor. Mjafton të ktheni ekranin dhe menjëherë do ta shihni zgjidhjen.

Një enigmë interesante çmendi internetin: A e dini cili është numri poshtë makinës?

Pra përgjigja është 87

Lexo me shume