“Nuk e fsheh dot”, çfarë po tregon Juli pak para “Prime-t” të sotëm?

Juli dhe Meritoni prej të shtunës janë në një televotim, ku publiku do të vendosë se cili do të jetë finalisti i dytë i këtij edicioni.
Graciano teksa bisedonte me Julin e ka pyetur nëse do ti vinte keq nëse aktori nuk do të përzgjidhej mbrëmjen e sotme si finalisti i dytë i edicionit të tretë të “BBV3” dhe ja si u shpreh Juli:
Juli: Unë po votohem. Nëse dal në finale sot, nuk dal të shtunën.
Graciano: Nëse nuk del në finale sot dhe nëse del të shtunën, është e njëjta pyetje për të gjithë se nuk më pëlqejnë diferencimet>.
Juli: A do më vinte keq? Po patjetër. Jam futur për t’a fituar këtë lojë, jo për të shkuar deri në finale. Do më vinte keq, pse t’a fsheh? Nuk e fsheh dot.
Graciano: A mendon se do të penalizojë grupimi që ke bërë? Edhe që është i pranuar nga goja jote.
Juli: Cili grupim? Do më penalizojë kjo? Unë nuk kam pasur grupim.

Burimi