‘Nuk e vazhdoj dot kërcimin’, çfarë e bëri Adelina Tahirin të ndërpresë kërcimin

TIRANE

Prej hyrjes së saj në “Dance Albania”, Adelina Tahiri e ndan jetën mes Shkupit dhe Tiranës.

Ditët e provave janë ato që e ndajnë nga dashuritë e saj të mëdha, jo vetëm bashkëshorti, por edhe djali. Mungesa e këtij të fundit ia rëndon edhe më shumë gjendjen emocionale dhe ia vështirëson punën.

“Sa herë më vjen një mesazh nga burri, që më tregon për çunin, e ndërpres kërcimin dhe nuk e marr dot veten edhe katër orë të tjera. Më shkon gjithë dita duke qarë”,- është shprehur këngëtarja.

Lexo me shume