Opinionistët kritika Gracianos: Doje të nxirrje nga vetja Heidin, je shfr**ëzues situatash_6645411e69f53.jpeg

Opinionistët kritika Gracianos: Doje të nxirrje nga vetja Heidin, je shfr**ëzues situatash

Opinionistët kanë dalë kundër sjelljes së Gracianos kundër Heidit ditët e fundit në ”Big Brother Albania Vip 3”, me ofendimet e rënda dhe gjuhën e përdorur. Arbër Hajdari tha se Graciano kishte si qëllim që ta nxirrte nga vetja, ndëra Ori shtoi se Graciano është një shfrytëzues situatash.
Arbër Hajdari: Ai e sheh Heidin si kundërshtare për në finale dhe sa pa qnjë tëqeshur thado e përdor. Kaloi çdo limit. Është në dopjo rol. Se kur ajo qeshi për Lisin tha ishte shaka çfarë të keqe ka, kur të ndodhi vetë reagon. E teprove shumë.
Doje ta nxirrje nga vetja Heidin. Duhet të thuash të vërtetën dhe kur është kundër vetes. Je përdorues i situatës. Ke treguar që këto situata dhe provokime fusin njerëzit në ngatërresë. Justifikon sjelljen që e detyron Romeon të kalojë përtej limiteve njerëzore. Dhe uron që të kalojnë përtej niveleve.
Ori Nebijaj: Nuk e kuptoj pse Graciano është i vetmi pronari i të vërtetës. I thotë mashtruese, por se për çfarë e ka mashtruar Heidi vetëm ai e di. Është shfrytëzim për lojë siç e thotë Arbri.

Burimi