Organizata Botërore e Turizmit publikon statistikat, Shqipëria e para në Europë dhe e treta në botë për rritjen e turizmit_6639ea3baa0f2.png

Organizata Botërore e Turizmit publikon statistikat, Shqipëria e para në Europë dhe e treta në botë për rritjen e turizmit

“Rritja e pandalshme e turistëve që po e zgjedhin Shqipërinë jo veç për sezonin veror buzë detit, por tanimë përgjatë gjithë vitit, nga Tirana e gjithandej prej veriut në jug, konfirmohet me një të dhënë spektakore të Organizatës Botërore të Turizmit, e cila për tre muajt e parë të këtij viti e rendit Shqipërinë të tretën në botë dhe në VEND TË PARË në Europë sa i takon rritjes turistike krahasuar me periudhën përpara pandemisë, duke paralajmëruar kështu edhe një sezon fantastik veror”, shkroi Rama në Facebook.

Burimi