Orikumi me fushë të re

Inaugurohet investimi i FSHF dhe Bashkisë së Vlorës

Stadiumi i Orikumit ka një fushë të rinovuar. Skuadra e Kategorisë së Parë, Oriku do të zhvillojë takimet në kushte optimale.

Ky është një investim i Federatës Shqiptare të Futbollit dhe Bashkisë së Vlorës.

FSHF ka si prioritet shtimin e terreneve sportive për t’i krijuar kushte për stërvitje dhe zhvillimin e ndeshjeve që nga fëmijët e deri tek ekipet e para.

Tv Klan

Lexo me shume