Pas mësuesve, në protestë dhe ish-minatorët e pensionistët

Ish-minatorët dhe pensionistët janë hedhur sot në protestë teksa shënon 1 Maj, dita Ndërkombëtare e Punës.
Ish-minatorët janë mbledhur te sheshi Skënderbej ndërsa kërkojnë më shumë kushte për ta, duke nisur nga statusi dhe pensionet.

Burimi