Pas pedagogëve/ Një tjetër protestë mbahet në kryeqytet

Sot është Dita e Shkopit të Bardhë, ose ndryshe dita e personave të cilët nuk shikojnë (të verbër).

Ata janë bashkuar të gjithë në një protestë, të mbajtur para Bashkisë Tiranë, ku kanë paraqitur disa kërkesa që lidhen me mirëqënien e tyre, infrastrukturën dhe integrimin në shoqëri. 

“Jemi të harruar, të braktisur totalisht nga kjo qeveri që e kemi votuar. Me plot gojën i kemi votuar dhe jemi të braktisur. Po mbijetojmë. Vetëm ditën e votave kujtohen”.- shprehen disa nga protestuesit, të cilët morën pjesë në protestë, për të kërkuar të drejtat e tyre.

Një tjetër shqetësim ishte se pagesa nuk është e mjaftueshme, pasi edhe ata persona që u shërbejnë si kujdestar nuk janë të siguruar.

 

Lexo me shume