Pasardhësja e Luiza Gegës në hall me shkollën

Shumë shpejt atletika shqiptare do të ketë një pasardhëse të Luiza Gegës. Kjo është Ledia Dauti që stërvitet nga I njëjti trajner, Taulant Stërmasi, por çuditërisht sporti i ka hapur probleme me shkollën.

Për fat kampionia do të ketë trashëgimtaret e veta. Disa vajza të reja e të vogla po ndjekin rrugën e Luiza Gegës dhe nën drejtimin e të njëjtit trajner,

Atleja që mund të cilësohet për momentin pasardhësja e denjë e Luizës është Redia Dauti, prezantimin e së cilës e bën pikërisht Stërmasi.
Sinkron Stërmasi

Gjithsesi, sporti në Shqipëri ka halle nga më të çuditshmet, dhe njëri prej tyre ka lidhje me shkollën.

Një atlete që përkushtohet për të ngritur flamurin shqiptar mund të mbetet pa arsimuar.

Ledia thotë se sportin e ka pasion, dhe pohon se i ka krijuar problemet me shkollën.

Intervista e plotë

Lexo me shume