Pendimi – Episodi 33

Zejnep dhe Arzu do të ndeshen përsëri në shkollën e vajzave të tyre të cilat tashmë janë bërë shoqe të ngushta.

Ahmet i zhgënjyer nga Zejnep gjen ngushëllim në krahët e Meltemit.

Çfarë do të ndodhë me Arzunë?

Lexo me shume