Pilar Rubio, gruaja e Sergio Ramos tregon të fshehtën e tyre në shtrat

Sergio Ramos dhe Pilar Rubio janë një nga çiftet më të njohur në botën e futbollit dhe argëtimit. Detaji më i vogël i jetës private të futbollistit dhe prezantueses shkakton gjithmonë bujë. Rubio shkoi në programin “La Resistencia” dhe aty iu desh të përballej me pyetjen klasike të David Broncano për seksin.

Aspak e turpëruar, Pilar Rubio nuk hezitoi të përgjigjej. “Ne e bëjmë atë çdo ditë, përveç kur jam këtu në Madrid. Sot, për shkakun tuaj, ne nuk do ta bëjmë. Seksi është jetë. Në orën 21:30 i kam të gjithë fëmijët në shtrat dhe më pas…”, nënvizoi bashkëshortja e Sergio Ramos.

Lexo me shume