Por kërkoni një lidhje emocionale me dikë?! “Kandidatët” e duhur janë këto shenja të zodiakut…

Çdo shenjë e zodiakut sillet ndryshe në një marrëdhënie romantike.

Për shenjat që kërkojnë lidhje emocionale, ndjenja e afërt me partnerin është gjithçka për ta. Njihuni me 3 shenjat e zodiakut që e vendosin intimitetin emocional mbi gjithçka tjetër.
Demi
Qëllimi kryesor i një Demi është të krijojë stabilitet në jetën e tij në nivel profesional dhe personal. Tek partneri ai kërkon besim, afërsi dhe sigurisht intimitet. Demi preferon marrëdhëniet afatgjata që i lejojnë të njohin më mirë partnerin e tyre, të lidhen me të dhe të krijojnë një lidhje emocionale. Ai zakonisht kërkon dikë që e vlerëson përkushtimin po aq sa ai dhe ndihet rehat duke qenë në gjendje të mbështetet te partneri i tij.

Gaforrja
Gaforrja shumë emocionale, për të qenë në gjendje të funksionojë në një lidhje, duhet të lidhet me partnerin e tij në një nivel emocional. Ai është në kërkim të një partneri që e kupton, i pëlqen të ndihet i dashur dhe ta bëjë partnerin të ndihet njësoj. Gaforrja është ai që do të mendojë për martesën dhe familjen dhe do të nxitojë të blejë një shtëpi për të jetuar me ju.

Akrepi
Akrepi kur është në një lidhje, përpiqet të afrohet sa më shumë me partnerin, sepse e vlerëson mbi të gjitha besimin. Akrepi dëshiron të ndihet i sigurt në marrëdhënien e tij dhe nuk ndihet rehat kur mendon se partneri po i fsheh diçka ose nuk është plotësisht i përkushtuar ndaj marrëdhënies sa ata.

Çdo përfaqësues i zodiakut ka një mënyrë unike për t’ju treguar se është i dashuruar me ju. Ja thënia që çdo shenjë e zodiakut përdor për t’ju treguar se ju pëlqen dhe ju dëshiron…

Top ChannelLexo me shume