Prezantuesja e Kongresit të Partive Socialiste dhe Demokratëve Europianë: Tani kemi përballë një politikan provokues si Edi Rama!

Berlin – Ndërhyrja në panelin e Kongresit të Partisë së Socialistëve&Demokratëve Europianë, ku flet kryeministri shqiptar Edi Rama.

Lexo me shume