Prezantuesja e TCH iu përgjigjët kritikëve: Qetësohuni o shqiptarë, se në Dubai nuk shkohet vetëm për ato gjëra

Moderatorja e njohur sportive, Alesia Bami, ka kaluar festat e fundvitit në Dubai, nga ku ka postuar edhe disa foto të nxehta.
“Faktikisht vendosa që ta kaloja Vitin e Ri dhe ditëlindjen në një vend të ngrohtë sivjet, duke qenë se çdo vit e kam festuar në Shqipëri dhe u bë nami”, ka thënë ajo.
Ajo iu është përgjigjur edhe pyetjeve se me kë ka qenë në Dubai, duke qenë se vajzat shqiptare që shkojnë në këtë vend, shpesh paragjykohen. Dhe jo më kot.
“Jo, jo, qetësohu, kam qenë me familjarë. Kam qenë me familjen time dhe me kushërirat e mia. Qetësohuni, qetësohuni. Se nuk shkohet në Dubai vetëm për ato gjëra, shkohet dhe me familjen, se ju jeni të çuditshëm, ju shqiptarët”, tha ajo.

Burimi