Protesta e opozitës nis me hedhje motolovi, Bashkia e Tiranës përfshihet nga tymi! Nuk mungojnë as vezët

Protesta e opozitës para Bashkisë së Tiranës ka nisur me tensione dhe hedhje molotovi. 

Forcat e policisë kanë marrë masa të forta dhe janë në përpjekje për të ruajtur rendin dhe sigurinë. As këtë herë nuk ka munguar hedhja e vezëve në drejtim të bashkisë.
Lajmi në përditësim…

Top Channel

Burimi