Protesta/ Hidhet molotov në drejtim të bashkisë së Tiranës_663a4b24686df.jpeg

Protesta/ Hidhet molotov në drejtim të bashkisë së Tiranës

Për të disatën herë opozita ka protestuar para bashkisë së Tiranës. Ndërkohë që Belind Këlliçi po fliste duke hedhur akuza ndaj kryetarit të bashkisë, protestuesit kanë hedhur molotv në hyrje të bashkisë.
“Kjo protestë bëhet për tju mbrojtur ju sepse në fund bëhen koka turku qytetarët dhe punonjësit e thjeshtë”, tha Këllici.
Është dashur ndërhyrja e forcave të policisë për të qetësuar situatën. Ndërkohë, policia ka bërë thirrje me megafon që protestuesit të ndalin hedhjen e molotovit.

Burimi