Protesta para bashkisë për dorëheqjen dhe arrestimin e Veliajt, hidhet molotov_664367e4bb067.png

Protesta para bashkisë për dorëheqjen dhe arrestimin e Veliajt, hidhet molotov

Qindra qytetarë janë duke protestuar sot para bashkisë, ku do të kërkojnë dorëheqjen e Erion Veliajt.
Dhjetëra forca policia kanë rrethuar godinën. Policia ka shtuar masat, duke vendosur gardhe metalikë rreth instritucionit.
Drejt bashkisë janë hedhur dhe molotovë.

Të pranishëm në protestë janë edhe figura të opozitës.  Kjo e sotmja është protesta e shtatë që po zhvillohet para bashkisë.

Protestat nisën pas skandalit që ka mbërthyer bashkinë, 3 drejtorë të Veliajt kanë përfunduar në burg për shkak të abuzimeve me tenderët.

Burimi