Protesta para Bashkisë Tiranë, Këlliçi: SPAK ka dy rrugë, të rrëzojë Reformën në Drejtësi, ose…

Gjatë protestës së sotme përballë Bashkisë Tiranë, Belind Këlliçi ka deklaruar që kjo protest ka për qëllim drejtësinë.
Ai tha se SPAK ka vetëm dy rrugë, ose të çojë Veliajn para drejtësisë, ose të rrëzojnë Reformën në Drejtësi.
“Qëllimi ynë është çuarja para drejtësisë një hajdut qëndron në zyrën e kryebashkiakut duhet të japë dorëheqjes SPAK ose do shembu reformën në drejtësi dhe Dumanin dhe e ka përmendur 11 herë emrin e Veliaj në lidhje me Incerenatorin e Tiranës, ose do të çojë para drejtësisë një hajdut”, tha ai.
 

Burimi