Protestuesit heqin një pjesë të barrierave metalike! Policët me skafandra bëhen “gardh” para godinës_663a6afd6a4ea.jpeg

Protestuesit heqin një pjesë të barrierave metalike! Policët me skafandra bëhen “gardh” para godinës

Tubimi i sotëm para Bashkisë Tiranë është shoqëruar me tensione mes efektivëve dhe protestuesve.
Anëtarët e Këshillit Bashkiak kanë tentuar të thyejnë kordonin e policisë dhe kanë kërkuar të bisedojnë me anëtarët e policisë mbi arsyen se përse nuk lejohen të futen në bashki.
“Mos u intimidoni policia duhet të mbrojë qytetarët. Askush nuk ka punë me policinë e shtetit”, thotë një nga protestuesit.

Burimi