Rama nga kongresi në Berlin: Na sulmuan sistemin tonë të sofistikuar, arsyeja lidhet me strehimin e MEK

Edi Rama nga Kongresi: Ne u përballëm nga një sulm Iranian për të shkatërruar sistemin tonë të shërbimeve të ofruara në internet. Ne kemi një sistem të sofistikuar që eliminojnë radhët dhe ryshfetet. Arseja lidhjet me ,e faktin se Shqipëria strehon iranianë opozitare sepse ne jemi të solidarizuar. Shqipëria mbrojti edhe Hebrenjtë pas luftës së dytë botërore, I vetmi vend në BE. Kur spastrim etnik nisi luftën në Kosovë, gjysma e tyre u strehuan në Shqipëri. Edhe afganëve ja kemi hapur derën. Anëtarët e opozitës iraniane askush nuk donte t’i merrte, i morëm ne dhe kjo erdhi me një çmim që e paguam shtrenjtë.

Top ChannelLexo me shume