Rama takim me banorët e Bulqizës, u lavdëron kryetarin e Bashkisë

Kryeministri Rama ka vazhduar takimin me banorë të Bulqizës, në kuadër të turit të zhvilluara në çdo bashki.

Por sot në Bulqizë, kreu i qeverisë ka vlerësuar kryebashkiakun Lefter Alla për punën e në këtë qytet.

“Kryetari i bashkisë meriton të përgëzohet se është ndër të paktët kryetar bashkie, që ka kuptuar se jo vetëm me reformën territoriale bashkia është i gjithë territori brenda perimetrit të saj, por edhe bashkia në raport me fshatin nuk është një autoritet që merret me rrugë, ujësjellës dhe kanalizime, por duhet të futet me thellë për bashkëpunimin, grumbullimin dhe shitjen e prodhimit”, kështu është shprehur kryeministri Edi Rama ndërsa ka folur për punën e kryetarit të Bashkisë së Bulqizës.

Lexo me shume