Revista “Newsbomb”: Pushteti dhe Opozita “rrotë më rrotë” në zgjedhjet vendore!

Revista prestigjoze “Newsbomb” ka dalë në numrin e ri me titullin e madh “Pushteti dhe Opozita “rrotë më rrotë”! Natyrisht e ka për rezulatin e pritshëm të zgjedhjeve vendore.

Ky është sondazhi që ka publikuar revista, sondazh i bërë nga agjensi profesioniste.

Për më tepër lexoni “Newsbomb’!

E verteta është se këto zgjedhje vendore të 2023 do të jenë vendimtare për Demokracinë shqiptare.

Ndonëse opozitën e kanë përçarë kastile veglat e pushtetit, por përsëri priten surpriza zgjedhore nga vota e zemërimit popullor.

Lexo me shume