Sara Gjordeni ndan fotografinë e parë me barkun e rrumbullakosur/ FOTO_66434eb28be4c.webp

Sara Gjordeni ndan fotografinë e parë me barkun e rrumbullakosur/ FOTO

Ish-konkurrentja e formatit të “BBV3”, Sara Gjordeni, krijoi një lidhje brenda shtëpisë me këngëtarin e njohur Bardhi, që ishte po ashtu banor i shtëpisë.Pak kohë pas daljes së tyre nga shtëpia, çifti ndau me publikun një lajm të mrekullueshëm: së shpejti do të bëhen prindër për herë të parë.
Që prej asaj kohe, Sara ka zhvilluar tepër pyetësore në llogarinë personale të Instagram-it teksa pyetej dhe përgjigjej rreth shtatzënisë së saj, nepsin, ushqimet që konsumon etj.Por këtë herë Sara ka ardhur me një postim kaq të ëmbël për të gjithë. Ajo ka postuar një fotografi, teksa duket me barkun e rrumbullakosur, përbri e shoqëron me një emoji.
Screenshot
Ish-konkurrentja e formatit të “BBV3”, Sara Gjordeni, krijoi një lidhje brenda shtëpisë me këngëtarin e njohur Bardhi, që ishte po ashtu banor i shtëpisë.Pak kohë pas daljes së tyre nga shtëpia, çifti ndau me publikun një lajm të mrekullueshëm: së shpejti do të bëhen prindër për herë të parë.
Që prej asaj kohe, Sara ka zhvilluar tepër pyetësore në llogarinë personale të Instagram-it teksa pyetej dhe përgjigjej rreth shtatzënisë së saj, nepsin, ushqimet që konsumon etj.Por këtë herë Sara ka ardhur me një postim kaq të ëmbël për të gjithë. Ajo ka postuar një fotografi, teksa duket me barkun e rrumbullakosur, përbri e shoqëron me një emoji.
Screenshot

Burimi