Selaniku nderon Vasilis Karras: Gjithë restorantet do të luajnë muzikën e tij për tre ditë_664311642476f.jpeg

Selaniku nderon Vasilis Karras: Gjithë restorantet do të luajnë muzikën e tij për tre ditë

“Si një nderim të vogël për zotin e skenës e muzikore popullore, Vassilis Karras”, restorantet në Selanik do të luajnë vetëm këngët e këngëtarit të dashur për tre ditë.
Vendimi përkatës është marrë nga “Shoqata e Restoranteve të Selanikut”, raporton thestival.gr. Ky është një propozim për të gjithë pronarët e restoranteve e dyqaneve të tyre që të luajnë në shenjë zie këngët e Vassilis Karras, i cili “u nda nga jeta” në prag të Krishtlindjeve.
“Si një nderim minimal për Zotin, restoranti i Selanikut ka vendosur dhe njofton anëtarët e tij se VETËM Vassilis Karras do të luajë në çdo dyqan që është e mundur të hënën, të martën dhe të mërkurën. UDHETIM TE GEZUAR, ARCHONTA.”

Burimi