Sherr mes vajzave live në emision: Ty s`të merr njeri për grua, të duan vetëm për një natë_6643113978913.png

Sherr mes vajzave live në emision: Ty s`të merr njeri për grua, të duan vetëm për një natë

Aktorja Shota Baraliu dhe modelja Juliana Nura kanë degraduar në ofendime ndaj njëra-tjetrës, gjatë një emisioni live.
Modelja Nura është pyetur kur do martohet dhe ajo është përgjigjur duke thumbuar aktoren Baraliu:
“Kemi para neve disa njerëz të tjerë në këtë tavolinë që duhet të martohen, kur të martohen ata, martohemi ne pastaj”.
Ketu, ajo iu referua Shotës për faktin që është më e madhe se ajo dhe ende nuk është e martuar.
Aktorja reagoi ndaj provokimit duke thënë:
“Nuk të duan ty motër [për martesë]. Vetëm natën e parë në krevat dhe pastaj ec tutje”.
Xhuli ia ktheu: “Fol për vete, sepse ti ke mbetur si turshi”.

Burimi