Shiste dru zjarri pa marrë leje në bashki, bllokohet dhe gjobitet biznesi në Korçë

Një biznes i shitjes së druve në Korçë është bllokuar nga IKMT, pas shkeljeve të gjetura aty.

Ky subjekt, sipas burimeve, ka shkelur kontratën me bashkinë e Korçës, duke tregtuar privatisht dru zjarri. Sipas dokumentit zyrtar të afishuar pranë subjektit, thuhet se i është vendosur gjobë prej 10 milion lekësh të vjetra si edhe pezullim i aktivitetit deri në përfundim të hetimeve.

Top ChannelLexo me shume