Skena tronditëse në Premier League: Ndeshja e Arsenalit ndërpritet!

Ndeshja mes Leeds dhe Arsenal u ndërpre papritur në minutën e tretë!

Shkak është bërë ndërprerja e energjisë elektrike në Elland Road, siç ka bërë të ditur ekipi nga Londra.

Do të shohim nëse ndeshja do të vazhdojë apo do të shtyhet.

Lexo me shume