SONDAZHI / Edi Rama, politikani më i votuar, Veliaj i dyti. Berisha përfundon… i pesti!

Një sondazh disa mujor nga INR shtrihet në disa fusha. Por përsa i përket popullaritetit, në Shqipëri, del se  Edi Rama i pari, Erion Veliaj i dyti, Agron Shehaj i treti. Berisha vjen i pesti.
Instituti Ndërkombëtar Republikan publikoi sot rezultatet e një sondazhi të zhvilluar gjatë shkurtit dhe marsit të këtij viti në 6 shtetet e Ballkanit Perëndimor, ku mes të tjerash për Shqipërinë pyeti edhe për politikanët kryesorë.

Ja si shpjegohet tabela:

Jeshile e errët – E mbështes shumë
Jeshile e zbehtë – E mbështes
Lejla e zbehtë – Nuk e mbështes
Lejla e fortë – Kundër
Gri – Nuk e njoh
Gri e zbehtë – Refuzoj

Burimi