Sondazhi i Institutit Ndërkombëtar Republikan: Kush janë politikanët më të pëlqyer nga shqiptarët_664376665f02e.jpeg

Sondazhi i Institutit Ndërkombëtar Republikan: Kush janë politikanët më të pëlqyer nga shqiptarët

Instituti Ndërkombëtar Republikan publikoi sot rezultatet e një sondazhi të zhvilluar gjatë shkurtit dhe marsit të këtij viti në 6 shtetet e Ballkanit Perëndimor, ku mes të tjerash për Shqipërinë pyeti edhe për politikanët kryesorë.
Për pëlqyeshmëri, vendin e parë e mban kreu i PS-së, Edi Rama, i ndjekur nga kryebashkiaku Erion Veliaj, dhe i treti është kreu i partisë së re “Mundësia”, Agron Shehaj.
Më të papëlqyerit janë Lulzim Basha dhe Ilir Meta.

Shpjegimi:Jeshile e errët – E mbështes shumë
Jeshile e zbehtë – E mbështes
Lejla e zbehtë – Nuk e mbështes 
Lejla e fortë – Kundër 
Gri – Nuk e njoh 
Gri e zbehtë – Refuzoj 
 
 

Burimi