Tag: Pendimi

Pendimi – Episodi 33
Zejnep dhe Arzu do të ndeshen përsëri në shkollën e vajzave të tyre të cilat tashmë janë bërë shoqe të ngushta. Ahmet i zhgënjyer nga Zejnep gjen ngushëllim në krahët...