Tensione në Kuvend, Berisha kërkon të marrë fjalën në foltore pas Ballukut! Kthehet në vend i revoltuar, Noka tone të larta ndaj drejtueses

Balluku: Ju e morët sistemin e bëtë copash, morët hidrocentarët I privatizuat dhe nuk bëtë asgjë për sistemin energjitik. Këto janë projekte që kanë nisur dhe me partner të fuqishëm. Shqipëria ka nisur Skavicën, që është vepra më e rëndësishme hidrike në Republikën e Shqipërisë. Është në vitin e dytë të projektit. Nënët muaj nga sot do të fillojnë punimet në terren. E latë kredinë për termocentralin e Vlorës që po paguhet ende sot nga ne. Ne e kemi kther në projektin më të lëngëshëm të Ballkanit. Ky ëhstë një projekt me të cilin nuk krenohemi vetëm ne por edhe partnerët tanë amerikanë. Kemi nisur ndërtimin e parkut më të madh fotovoltaik me kompaninë franceze voltalia. Shqipëria synon në 2030 të rrisë kapacitetet e saj, do ta bëjmë këtë vend një eksportues neto, ndryshe nga një importues që është sot. Ky është ndryshimi ne nga ju.
Berisha niset drejt foltores.

Ermonela Felaj: Zoti Berisha nuk jua dhashë fjalën, uluni në vend.
Berisha largohet nga foltorja.

Top ChannelLexo me shume