Tensione në protestën para bashkisë, qytetarët heqin gardhin metalik

Anëtarët e Këshillit Bashkiak kanë tentuar të thyejnë kordonin e policisë dhe kanë kërkuar të bisedojnë me anëtarët e policisë mbi arsyen se përse nuk lejohen të futen në bashki.
Disa qytetarët shihet se hedhin molotovë dhe përpiqen të shkulin gardhin metalik.
Dorian Teliti tha: “Kemi ardhur me duar në xhepa jo me skafandra, ejani të flasim.” 
Ndërkohë qytetarët kanë arritur të largojnë gardhin metalik edhe pse ditën e sotme ai ishte i përforcuar.
Lexo më tej: Përshkallëzohet situata në protestë, hidhet molotov në hyrje të bashkisë së Tiranës 

Burimi