Tensione në tubimin para Bashkisë Tiranë, protestuesit hedhin vezë dhe molotovë_66435b0733870.webp

Tensione në tubimin para Bashkisë Tiranë, protestuesit hedhin vezë dhe molotovë

Protesta para Bashkisë Tiranë është shoqëruar me tensione. Ashtu si edhe në tubimet e kaluara, protestuesit kanë hedhur bomba molotov e tymuese në drejtim të godinës si dhe vezë.
Opozita dhe Aleanca për Mbrojtjes janë në protestë për dosjen 5 D, ku zyrtarë dhe ish-drejtorë të Bashkisë u arrestusar me urdhër të SPAK.
Ndërkohë forcat e Policisë kanë rrethuar godinën e institucionit shtetëror.
 
j.l./ dita

Burimi