Tensionohet situata në protestën e opozitës përballë Bashkisë Tiranë_664347980dd21.jpeg

Tensionohet situata në protestën e opozitës përballë Bashkisë Tiranë

Tensionohet situata në protestën e opozitës përballë Bashkisë Tiranë, protestuesit kanë tentuar të çajnë mbrojtien e efektivëve të policisëGjatë përplasjes mes tyre janë hedhur edhe bomba molotov, ashtu si edhe në nisje të protestës, në drejtim të Bashkisë Tiranë.Opozita dhe Aleanca për Mbrojtjes janë në protestë për dosjen 5 D, ku zyrtarë dhe ish-drejtorë të Bashkisë u arrestusar me urdhër të SPAK

Burimi