Test/ A mund ta gjeni peshkun në foto? Keni kohë vetëm 20 sekonda

Një tjetër test i mrekullueshëm vjen nga ekspertja në krijimin e imazheve analoge, Gergely Dudas, nga Hungaria, i cili është artist dhe specialiteti i tij janë imazhet që duhen parë për të gjetur sekretin e fshehur.

Hungarezja përgatiti një imazh, në të cilin ka dhjetëra oktapodë. Por ata nuk janë… vetëm.

E shihni, mes oktapodëve që lëvizin në det, është edhe një peshk i vogël që noton. Por a jeni mjaft të vëmendshëm për ta gjetur atë? Objektivi i testit vëzhgues është të ndezë imagjinatën e atyre që do të përpiqen të bëjnë testin.

Mendoni se jeni mjaft të vëmendshëm për të gjetur peshkun?

/abcnews.al

Lexo me shume