Tetërsimi i pronave në bredgdet/ Në pranga ish kreu i qarkut Vlorë dhe ish kreu kreu i Kadastrës

Gjykata e Vlorës ka lëshuar për ekzekutim 8 urdhër arreste në përfundim të hetimeve për tjetërsimin e pronave në bredgdet.
Hetime që nisën pas sekuestrimit të dosjeve në zyrën e menaxhimit të pronave dhe aseteve në këshillin e qarkut të Vlorës dhe Ashk.
Aktualisht konfirmohet arrestimi i ish kreut të Qarkut të Vlorës anesti dhimojani. Arrestimi i tij vjen mbas arrestimit të një sërë funksionarësh publik në Vlorë, si Ish kreu i kadastrës së Vlorës Klodian Troci dhe 2 punonjës të qarkut të Vlorës dhe disa punonjësve të bashkisë së Himarës.
Më herët Trocit iu sekuestruan 60 mijë euro dhe një sërë formularësh 6 dhe amtp.

Top ChannelLexo me shume