“Ti je për të të ngrënë syrin, unë vdes për ty…”, çfarë po ndodh mes dy banorëve!_663a74593103f.webp

“Ti je për të të ngrënë syrin, unë vdes për ty…”, çfarë po ndodh mes dy banorëve!

Graciano ka diskutuar me Eglën ditën e sotme në shtëpinë e “Big Brother VIP3”, pas debatit të aktores me Erjolën.
Graciano i i shprehu ‘dashurinë’ Eglës, i tha asaj se e do shumë, megjithëse ai tregoi se nuk i pëlqen aspak loja që ajo po bën në shtëpi.
Graciano: Ti je dritë dielli, ti je me të ngrënë syrin, ta kam thënë
Egla: Ma hëngsh syrin
Graciano: Do ta ha, por po mbytesh (për bananen që po konsumon Egla)
Egla: Tani mbylleGraciano: Kujdes se po mbytesh (për bananen që po konsumon Egla). Pse je kështu moj Egla? Tu prish magjia moj zemër dhe më vjen shumë inat se unë vdes për ty, aq e mirë je
Egla: Zemra më ke parë në këtë soj magjie sepse jam këtu, kështu siç është. Mbylle gojën sepse nuk ke tru. Do më çikë më shumë kohë
Graciano: Po të bëjë robi këtë lojë… Unë nuk merrem me ty sepse duhet të bie në nivelin e debateve që ti bën dhe unë nuk jam i tillë
Egla: Qetësohu zemra
Graciano: Unë i qetë jam, nuk jam Erjola që del nga vetja në sekonda
Egla: Erjolën e kam merak se mi dalin hemorroidet
Erjola: Graciano mos më zër në gojë te ajo

Burimi