Trafik droge nga vendet e Lindjes së Mesme drejt BE/ SPAK shpall pretencën për grupin e strukturuar kriminal, ja sa vite burg kërkon për 14 anëtarët_6643759220d09.jpeg

Trafik droge nga vendet e Lindjes së Mesme drejt BE/ SPAK shpall pretencën për grupin e strukturuar kriminal, ja sa vite burg kërkon për 14 anëtarët

SPAK shpalli pretencën për grupin kriminal  të cilët trafikonin drogë drejt vendeve të BE-së.

SPAK dërgoi për gjykim anëtarët e këtij grupi kriminal së bashku me një ish-punonjës policie në dhjetor të vitit të kaluar.
Sipas hetimeve, aktiviteti kriminal i trafikimit të lëndëve narkotike shtrihej nga vendet e Lindjes së Mesme, Turqi, Greqi dhe Shqipëri me destinacion Italinë dhe vendet e tjera të BE-së.

Sipas gazetares së Top Channel, Anila Hoxha, SPAK kërkoi: Deklarimin fajtor të të pandehurit Sulo Pajo, për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve” në bashkëpunim në kuadër të grupit të strukturuar kriminal dhe dënimin e tij me 15 vjet burgim.
Deklarimin fajtor të të pandehurit Jani Çavo, për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve” në bashkëpunim në kuadër të grupit të strukturuar kriminal, parashikuar nga neni 283/a/1, 28/4 te Kodit Penal dhe në bazë edhe të nenit 334/1 te Kodit Penal, dënimin e tij me 15 vjet burgim.
Deklarimin fajtor të të pandehurit Artur Sulaj, për veprën penale “Trafikimi i narkotikeve”, në bashkëpunim në kuadër të grupit të strukturuar kriminal dhe dënimin e tij me 15 vjet burgim.
Deklarimin fajtor të të pandehurit Fadjon Cami dhe dënimin me 12 vite burgim.
Deklarimin fajtor të të pandehurit Viron Lekaj, për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”, në bashkëpunim në kuadër të grupit të strukturuar kriminal dhe dënimin e tij me 12 vjet burgim.
Deklarimin fajtor të të pandehurit Artan Agalliu, për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve” në bashkëpunim në kuadër të grupit të strukturuar kriminal dhe dënimin e tij me 12 vjet burgim.
Deklarimin fajtor të të pandehurit Kudret Rustemaj, për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve” në bashkëpunim në kuadër të grupit të strukturuar kriminal dhe dënimin e tij me 12 vjet burgim.
Deklarimin fajtor të të pandehurit Jani Meçja, për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”. Kryer në bashkëpunim në kuadër të grupit te strukturuar kriminal dhe dënimin e tij me 12 vjet burgim.
Deklarimin fajtor të të pandehurit Edmond Kabashi, për veprën penale “Trafikimi i narkotikeve”, në bashkëpunim në kuadër te grupit të strukturuar kriminal dhe dënimin e tij me 12 vjet burgim.
Deklarimin fajtor të të pandehurit Besnik Ruçi, për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”, në bashkëpunim në kuadër të grupit të strukturuar kriminal dhe dënimin e tij me 13 vjet burgim.
Deklarimin fajtor të të pandehurit Mirash Gjoni për veprën penale të “Korrupsioni pasiv i personave që ushtrojnë funksione publike” dhe dënimin e tij me 3 vjet burgim.

Top Channel

Burimi