Trendi i takimeve që po vjen me dimrin, çfarë duhet të keni kujdes

Pikërisht kur mendoni se ju kanë ngopur tendencat e takimeve që shfaqen, ka një tjetër që zakonisht ndodh në dimër dhe nuk ka një rezultat të mirë.

E mbani mend sezonin që zgjat nga tetori në prill? Është stina kur kemi pak të ftohtë dhe duam që shoqëria të ngrohet në mbrëmjet e ftohta. Por së bashku me sezonin, vjen edhe veshja e dimrit.

Me pak fjalë, ndodh që një ish apo një takim që nuk ka shkuar mirë, kthehet për të vazhduar aty ku e kanë lënë. Por sapo fillon vapa, ajo zhduket. Sipas një sondazhi të ri të Inner Circle, 52% e beqarëve janë përpjekur të rikthehen bashkë, me 71% që pranojnë se ishte një dështim i plotë.

Nëse marrim parasysh saktësinë që vjen në mbarë botën këtë dimër, ka mundësi që përqindja të rritet dhe të kemi më shumë kthime. Edhe ndërsa mund të provoni, duhet të mbani mend se nëse nuk jeni në të njëjtën faqe, ka një shans që të përfundoni më të zhgënjyer se herën e fundit. Kjo varet nga ju./abcnews.al

Lexo me shume