Valantis për herë të parë në Sarandë, Orange Club shndërrohet në një bouzouki gjigant (FOTO)_6643115e52302.png

Valantis për herë të parë në Sarandë, Orange Club shndërrohet në një bouzouki gjigant (FOTO)

26 dhjetori rezervon një mbrëmje fantastike në Sarandë te Orange Club. Këngëtari i njohur grek Valantis do të performojë live hitet e tij të njohur dhe do të krijojë një atmosferë të ngjashme me buzuqet e famshme në Greqi. Interesimi për të ndjekur nga afër koncertin është shumë i madh. Për rezervime kontaktoni në numrin 0692045566. Orange Club premton një natë magjike buzë Jonit dhe nën vezullimin e dekorit festiv të fundvitit. Të gjitha rrugët të çojnë në Sarandë!

Burimi