Vdekja 32-vjeçarit/ Berisha: I morën shpirtin në një mënyrë shtazore, kam burime se në komisariat e çuan të vdekur

Berisha” Nuk ka sesi, nuk janë rastësi këto përsëritje periodike, policia është e mbushur me vrasës e trafikantë, me patronazhistë e kriminelë. Të marrësh vrasjet që kanë ndodhur nga policia për 18 muajt e funnit janë më të shumta se në Amerikë dhe në Europë. Sot është protesta kombëtare e univeristetetev, shpreh solidaritetin më të madh për pedagogët që janë ngritur në një protestë kombëtare, për kërkesa elementare. Në këtë rast i kërkoj Ramës të plotësojë me urgjencë kërkesat e universiteteve, nuk është grevë e PD-së por e mbështet çdo kauzë të drejtë e do të bëje gjithçka për përmbushjen e kërkesave të tyre. Një përshendetje të përzemërt dhe I garantoj të jenë të sigurt. Policia gënjen, siç tha për Klodian Rashën. Prisni kur të thonë se në një pellg ishte një revole. E kanë ndjekur, e kanë kapur e kanë future në makinë, janë sjellë shtzërisht me të dhe një burim më thitë se në komisariat e kanë sjellë të vdekur, pastaj me një makinë policie e kanë dërguar gjoja në spital. Po të lexoni komunikatt gjithçka tregon se I morën shpirtin në një mënyrë shtazërore. PD -ja po I përgatit protestat. Janë dhënë udhëzimet për protesta masive.

Top ChannelLexo me shume