Vështirësitë e Nedved dhe Juves: Kur kishte më shumë lojtarë italianë ishte më e lehtë

Pavel Nedved dhe mungesa e personalitetit të shfaqur nga Juventus muajt e fundit.

Zëvendëspresidenti i Juventusit në para-ndeshjen e derbit Mole, kur foli për dallimet mes kësaj Juventusi dhe atij të 2015-ës që ishte protagonist i një rikthimi të madh pas një fillimi të keq, vuri gishtin te mungesa e një grupi. i italianëve:

“Kur kishte një bërthamë lojtarësh shumë të fortë italianë ishte shumë më e thjeshtë, tani janë 1-2. Tani duhet të reagojmë si ekip, jo si lojtarë individualë”, tha ai. /G.D abcnews.al/

Lexo me shume