Vetëm disa javë pasi “rrëmbeu” çmimin marramendës, burri fiton 100,000 dollarë në lotari

Një burrë nga Maryland mblodhi një xhekpot prej 100,000 dollarësh nga një biletë lotarie me gërvishtje, vetëm disa javë pasi ai fitoi 10,000 dollarë nga një lojë tjetër.

Lotaria e Maryland tha se burri 40-vjeçar bleu një biletë gërvishtëse prej 100,000 dollarësh nga dyqani Langley Park Exxon në Hyattsville dhe fitoi një çmim kryesor prej 100,000 dollarë.

“U habita”, u tha fituesi zyrtarëve të lotarisë.

Më tej, 40-vjeçari shtoi se u befasua pasi jo shumë pak kohë më parë, kishte fituar 10,000 dollarësh nga një tjetër biletë gërvishtëse. Burri theksoi se nuk ka ende ndonjë plan për të ardhurat e tij të papritura./abcnews.al

Lexo me shume